Joke PaauweMag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Joke Paauwe. Ik ben vanaf 1990 gespecialiseerd schoonheidsspecialiste.

Met veel plezier en optimale inzet verricht ik mijn werkzaamheden. Mijn streven is, dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, zodat ik aan hun wensen kan voldoen. Daarom werk ik op afspraak, omdat ik dan ruim de tijd kan nemen, om iedere klant de optimale aandacht te geven. Tal van opleidingen heb ik gedaan, zoals visagie, pedicure, microdermabrasie, permanentemake-up, lymfedrainage (Dr. Manuel Vodder), bachbloesemtherapie, holistischemassage en reiki.

 

Gecertificeerd

 

In de vele jaren, dat ik als schoonheidsspecialiste bezig ben, heb ik mij onder andere ook gespecialiseerd in permanente ontharing met de Diodelaser. Verder pas ik in mijn salon ook verschillende methodes voor rimpelbehandelingen en andere huidproblemen toe.

Ik werk samen met een Dermatoloog die is gespecialiseerd in Botox en Fillers.

Erg belangrijk voor uw schoonheid is ontspanning, die goed voor geest en lichaam is.

De schoonheidssalon is gevestigd op de bovenetage van een leuke trendy kapsalon. De samenwerking van beide bedrijven wordt door tal van klanten als zeer aangenaam en gemakkelijk ervaren.

 

bt_watkanikdoen